Dag 7/8 Woking

Nu är vi i Woking efter en runda på cirka 8 mil. Det kändes väldigt konstigt att bara cykla en så pass kort runda idag, men kropparna är slitna efter så många dagar i rad så det var nog välbehövligt. Vi cyklade förbi den fina galoppbanan i Ascot, hade några stigningar men även några relativt lättrampade kilometrar.


Mikropaus



Depåstopp

 Vi kom fram till Woking efter lunchtid och efter lite "After Bike" med påfyllning av energi tog några av oss en sväng på stan medan vissa kände för en tupplur. De andra dagar har det varit rätt stressigt efter att vi kommit fram, med att tvätta cyklar, checka in och duscha innan middagen så det var skönt att "bara vara" ett litet tag.



Walking in Woking 😊

Nu är det bara imorgon kvar! Sista etappen på drygt 10 mil till London. Det är med blandade känslor vi laddar upp inför morgondagen då det varit en fantastisk vecka på många sätt. Imorgon blir det fyra branta stigningar varav den ena är Box Hill som ingick i OS i London 2012.
Alla teamen väntar därefter in varandra och tillsammans med Skåne, Stockholm, Öst och Göteborg kör vi via London Eye till Buckingham Palace. Många har sina anhöriga där så vi ser fram emot ett stort kramkalas.



Kommentera här: