Nyhetsbrev Januari 2015

 

GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET!

Hoppas att ni alla har haft en härlig jul- och nyårshelg, samt att ni känner er laddade för allt spännande, som kommer att hända under 2015.

 
Vi i Teamet har återupptagit våra söndagsträningar. De flesta gångerna kör vi spinning två timmar i sträck, för att sedan avsluta med 30 minuters Core övningar. I veckorna tränar vi olika saker på egen hand, för att få variation i träningen och stärka våra kroppar på bästa sätt inför äventyret i juni.

 Man säger ju att resan är målet, vilket stämmer bra på vårt gemensamma projekt. Vår resa började i oktober, när teamet bildades och har kommit igång mycket bra med träning, insamling, planering av olika event mm. Själva cykelturen är egentligen för att manifestera ett fantastiskt projekt, alla sponsorer, givare, nya vänner etc.

 Vi har precis skapat en blogg, för att de som vill kan följa våra aktiviteter och sedermera även själva cykelresan.

Tack för att ni vill dela vår kupé på denna fantastiska resa!

Först ut i Team Växjö 2015 ...


               Per-Henrik Nilsson (lagkapten)


Varför? "Att kämpa för livet dvs. att kunna hjälpa och stötta dessa barn som drabbats så hårt av cancer, känns verkligen meningsfullt och viktigt!"

Ålder? 54

Racer sedan? 2010

 

Mats Griph (vice lagkapten)

Varför? "Kan man göra något så ”enkelt” som att cykla och samla in pengar till Barncancerfonden så ska man som jag brukar säga #baragort."

Ålder? 36

Racer sedan? 2012

 

Kommande event

Personalevent eller trevlig gåva till nära och kära.

 Välgörenhetskonsert på Palladium i Växjö 28/2 och 1/3  till förmån för Barncancerfonden.

Läs mer ....

 Än finns det biljetter kvar. Hör av dig till Michaela för bokning eller köp dem på Therns Interiör i Växjö.

 

 

Spin of Hope är Sveriges största spinning-event och går ut på, att du tillsammans med dina kompisar eller arbetskamrater håller igång en spinningscykel i 12 timmar.

 

Alla är välkomna, både lag och individualister och målet, bortsett från härlig spinning, är att dra in pengar till Barncancerfonden. Läs mer ....

 

Tack för att du tog dig tid att läsa våra rader. Nästa brev utkommer i slutet av februari och innehåller då bl a träningstips, ytterligare teampresentationer mm.

 

Bästa hälsningar Team Växjö 2015